Te kérted! - Kártyatrükk

2010.04.14. 22:26 - blonder

Címkék: kártya trükk

Kellék: két egyforma akármilyen pakli kártya!

Látvány: a bűvész megkeveri a paklit, majd megkéri a nézőt hogy húzzon egy lapot bárhonnon a pakliból és tegye azt a tetejére (de még ne nézze meg). Ezután a bűvész felemeli és megmutatja neki, és jól megkeveri (de akár a néző is megkeverheti). Utána a bűvész elkezd körözni a kezével a pakli fölött, majd hirtelen belenyúl a zsebébe és onnan kihúzza a választott lapot.

Előkészületek: Vegyél magadhoz két egyforma lapot (pl: pikk 10). Az egyiket tedd a zsebedbe a másikat a pakli tetejére.

Trükk: ugyebár ott az előkészitett lap a pakli tetején. Megkevered a paklit hamis keveréssel úgy, hogy a lapod felül maradjon. Majd a néző húz egy lapot akárhonnan.
Lehetőleg ne a legfelső lap legyen az. Ezt a lapot ráteszed a legfelső lapra, amit már megjegyeztél. Majd csinálsz egy double liftet vagy egy slip force-t, és így a te lapodat látja a néző. Ezek után már csak meg kell keverni. Körözgetsz egy kicsit a kezeddel, aztán már csak ki kell húzni a zsebedből.

Hirdetés:

 

 


Hogyan kell megcsinálni azt a bizonyos double liftet? Azt sem vágod, mi az a slip force? Klikk IDE, és megmutatjuk!

forrás: buvesz.trukkok.hu 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://buvesztrukk.blog.hu/api/trackback/id/tr191897401

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: atkins diet for diabetes 2018.12.04. 22:52:05

Cracked plugins for mac - nirechipy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása